goedbekeken Oss
Eerste indruk!
Een eerste indruk is van groot belang, daarmee besluiten kopers of ze het huis willen kopen of juist niet, en die beslissing is van groot belang voor het verkoopproces. Door een optimale benutting van de ruimte door het juist plaatsen van de meubels en accessoires, krijgen kijkers een indruk van de ruimte. Kopers willen zich een goed beeld kunnen vormen van de ruimtes. Ze willen zich voor kunnen stellen hoe hun eigen meubels in de woning zullen staan!

Verkoopstyling!
Verkoopstyling is een vak. Het gaat verder dan het eenvoudig verschuiven van een bank of een kast. Het vraagt veel creativiteit en deskundigheid.
Verkoopstyling is het verkoopklaar maken van een te koop staande woning met als doel een snellere verkoop tegen de hoogste prijs. Met verkoopstyling worden diverse ruimtes van uw woning geoptimaliseerd. De sterke punten van uw huis worden goed benadrukt. Ik ben gecertificeerd verkoopstyliste en gespecialiseerd in het verkoopklaar maken van de woning en ik kan objectief naar uw woning kijken.

Woningfotografie!
Veel nieuwe kopers speuren het internet af naar een mooi en geschikt huis. Goede interieurfoto’s zijn dan ook erg belangrijk. Kopers kunnen hun beslissing af laten hangen van goede foto’s. Nadat de woning of verschillende ruimtes opnieuw gerestyled zijn, kan Goedbekeken daar foto’s van maken en deze foto’s kunnen dan op internet geplaatst worden. Door mijn andere kijk op ruimtes en het benadrukken van de positieve punten van uw huis, wordt de woning een gewild object!

Hands-on aanpak!
Goedbekeken werkt volgens het hands-on principe. Dit houdt in dat de woning gerestyled wordt aan de hand van 6 basis principes.

Een volledige metamorfose van uw woning duurt gemiddeld 1,5 dag. Uw woning is na de restyling verkoopbaar gemaakt voor een zo breed mogelijk publiek en kan sneller verkocht worden tegen de hoogste prijs. Gemiddeld is de verkooptijd verkort met 5 maanden! Het is dan ook beter eerst te investeren dan achteraf de vraagprijs te moeten verlagen!
WAT IS VERKOOPSTYLING?
logo_kiki