goedbekeken
Stap 1: Het intake gesprek
Goedbekeken start altijd met een vrijblijvend intake gesprek. Aan de hand van een intake formulier zullen al uw wensen en eisen van de restyling in kaart worden gebracht. Na dit intake gesprek zullen we samen door de woning lopen, waar we een inventarisatie maken van de verbeterpunten en sterke punten. Met uw toestemming worden enkele foto’s gemaakt van de diverse ruimtes die worden gerestyled. Het intake gesprek is vrijblijvend en gratis en duurt ongeveer een uur.

Stap 2: Voorbereiding
Na het intake gesprek zal Goedbekeken inventariseren welke ruimtes gerestyled moeten worden. Er wordt zoveel mogelijk gewerkt met de meubels die aanwezig zijn in de woning. Vaak kunnen de ruimtes aangevuld worden met nieuwe accessoires om de ruimtes beter te presenteren of tot hun recht te laten komen. Dit pakket is gratis en mag u na de styling houden.

Stap 3: Het maken van de offerte
Nadat alle voorbereidingen zijn getroffen, zal een offerte worden opgemaakt. Bij deze offerte krijgt u ook een lijst met kleine tips die u als bewoners zelf al kunt doen voordat Goedbekeken de woning komt restylen. Hierbij kunt u denken aan het schoonmaken van de ruimtes, persoonlijke spullen vast in dozen doen etc.

Stap 4: De restyling
Na wederzijdse goedkeuring kan de restyling beginnen! Om de styling vlekkeloos te laten verlopen, zal Goedbekeken per ruimte de restyling uitvoeren. Na de styling zullen nieuwe woningfoto’s worden gemaakt. Deze foto’s worden ook aan uw makelaar gegeven, zodat goede, nieuwe en verfrissende foto’s op hun site komen van uw woning.
Om het maximale uit een bezichtiging te halen, heeft Goedbekeken een checklist ontwikkeld. Deze zal ik samen met u doorlopen na de restyling.

Stap 5: Contact
Een maand na de restyling zal ik contact met u opnemen om te informeren of de restyling een positief effect heeft gehad en of u al kijkers of zelfs al (potentiële) kopers heeft gehad.

Stap 6: Finishing touch
Voor een Open Dag of bezichtiging wilt u uw woning natuurlijk optimaal presenteren. Goedbekeken heeft hiervoor een Finishing touch ontwikkeld. In een uur wordt uw woning weer geoptimaliseerd en ziet uw woning er weer aantrekkelijk uit voor een breed publiek.


Klik hier voor de tarieven
WERKWIJZE
logo_kiki